2020-08-22 488 瀏覽
如果唔係朋友recommend,真係唔識搵呢間cafe,聽講呢度的Tiramisu係全港最好食的,講得咁誇張,我呢個甜品控一定要朝聖下🥰Cafe位於酒店lobby位置,枱與枱之間好闊落,座位唔多,入座限時1 hour~所以唔會有人來溫書做功課🤣食物種類唔多,比較light,好多款咖啡豆供選擇,可以問下d staff再選擇一款啱自己口味的Hand drip coffee☕️ 我對咖啡冇咩研究,叫左杯flat white & 牛油果🥑多士老公叫左蟹肉芫茜牛油果多士 多士好脆,牛油果香滑,清清地咁配上新鮮無花果,甜甜的令多士味道變得更有層次。另一款多士有芫茜的我就麻麻地,我真係好怕佢陣味🤪推薦比鍾意芫茜的朋友😂❤️主菜出場了❤️❤️❤️Tiramisu❤️❤️❤️唔知佢係咪全港最好食的Tiramisu,但一定係我食過最好食的❤️Lady finger唔會索得太多expresso, 濕潤度剛好,mascarpone cream 濃厚,同lady finger的比例很好,每一口都食到cream, lady finger 同expresso, 果然冇介紹錯👍🏻以後又多一個落腳點,食件cake 嘆杯咖啡 chill住

老公叫左蟹肉芫茜牛油果多士

另一款多士有芫茜的我就麻麻地,我真係好怕佢陣味🤪
推薦比鍾意芫茜的朋友😂❤️
主菜出場了❤️❤️❤️Tiramisu❤️❤️❤️

以後又多一個落腳點,食件cake 嘆杯咖啡 chill住過一個weekend😍