2007-11-15 9 瀏覽
好彩呢個世界有internet,如果唔係一定喊笨自從聽到話APM新開左間食日式火鍋既餐廳後一直都好想去試一試,但見到OR既網友試後都劣評如潮,上星期日行左入門口都俾朋友拉番轉頭今日同另外三個唔怕死既朋友兩男兩女決心一齊去試下,因為之前見其他網友話每次都只係得第一碟係比較好既牛肉,之後再加單果D都係D連大家樂肥牛都不如既牛肉,所以我就決定叫最平果個餐,反正第二碟開始都係食同一樣既貨式,無理由要每人俾多百五蚊去食"一碟和牛"10點3左右去到門口個Waitress話要我地4個人到齊先可以入坐,本來已經好肚餓既我真係火都黎,我幾點入去你咪幾點開始計時囉,你理得我人齊未者,已經10點幾又無人等位,仲有乜理由要我人齊先可以入座坐低未開始食野又已經有另一個不快,我坐近牆邊既朋友被果塊凹凸不平既牆整損左隻手,如果整損既係塊面就分分鐘毀容,都唔明D人點樣設計裝修既。問個Waiter有無藥水膠布竟然話無,勞工處真係要去CheckCheck呢間舖頭有無安全藥箱。講番D食物,味道就當然一般啦,仲要真係第二碟開始就食"柴皮",好彩上菜速度都算OK,總算都可以食飽。至於衛生問題就非常惡劣,一路食一路不斷俾D小昆蟲
好彩呢個世界有internet,如果唔係一定喊笨

至於衛生問題就非常惡劣,一路食一路不斷俾D小昆蟲滋擾,有幾隻仲飛左落D碗同個裝芝麻醬既器皿度。食食下我地已經對D牛肉無興趣反而係度同D小昆蟲玩影相。