2009-09-13
坐近海的地方好迫,無cafe果陣舒服感覺我想叫菜都等o左成10分鐘, 舉手係完全無人應,但係個場都唔係好大,淨係近海果邊都已經4個待應,真係未試過有間餐廳可以咁,跟住我同個fd話再無人埋來就走,終於有個人埋來, 果時我塊面黑得好緊要,佢睇得出,就好無歉意咁同我講左句「唔好意思」,跟住企係到唔出聲等我講食咩,果時我覺得係有個機械人同我講左聲「唔好意思」,對佢地非常之無好感我叫左個魷魚菠菜麵(唔記得左叫咩名),我個 friend就叫左個hotdog, 等左好耐先來, 食完個菠菜麵,覺得同阿媽煮既節瓜蝦米粉絲一樣味,點解可以咁呢,因為成碟野我淨係食到蝦乾既味道,我真係忍唔住講左句「不知所謂」,呢碟野佢收我$70不過我個friend 就話佢個熱狗幾好,我都偷野幾條薯條,都幾好食跟住坐坐下,我同我個friend都覺得對腳好痕,一定係有蚊所以食完即刻走,由服務至食物都無一樣令我會想再來食多次,真係要講多句「不知所謂」
跟住坐坐下,我同我個friend都覺得對腳好痕,一定係有蚊