(非會員)
2007-05-14 21 瀏覽
上星期同朋友到此海鮮酒家叫了以下菜:1) 花螺等了很久才到, 都唔知有無搞錯, 七十幾蚊碟得果廿隻都唔夠, 真係少到出奇!!2) 一隻避風塘炒蟹又再等了20-30分鍾, 隻蟹細到暈, 重有唔見左隻蟹蓋, 於是叫了伙記, 問他為何不見了蟹蓋, 他說: 依到咪有law, 我話碎曬呀, 點睇都唔夠一隻蟹蓋啦!! 跟著佢話幫我問問廚房, 態度已經好差了, 佢拿走了碟蟹問完才拿回, 佢話師父話炸蟹時碎炸碎了蟹蓋, 我就講, 炸碎都應該可切回一隻啦, 家下點切都唔夠啦, 佢就好差的態度問我: 你想點呀?? 我梗係唔要啦, 佢就拿走了啦, 跟著同另一伙記指著我地係咁講!3) 蝦球炒麵都尚算可以, 不過又係要再三催促才到, 真係不知所謂!4) 通菜一早叫了通菜, 到最後才通知我地無通菜, 到最後要改生菜!真係食到一肚氣!!!!!
上星期同朋友到此海鮮酒家叫了以下菜:

1) 花螺

2) 一隻避風塘炒蟹

3) 蝦球炒麵

都尚算可以, 不過又係要再三催促才到, 真係不知所謂!

4) 通菜

一早叫了通菜, 到最後才通知我地無通菜, 到最後要改生菜!

真係食到一肚氣!!!!!