2016-04-14
下午經過,入去食個常餐。沙爹牛麵 ,火腿奄烈, 牛油多士。 我明白 好多餐廳火腿奄烈都唔比轉其他嘢。 所以我話走奄列,油多多油。等左好耐 ,多士未到,我先摧下。個侍應聲大夾惡,佢話我話唔要 我話冇講過 。我仲同佢講,油多要多油。 侍應生態度仍然非常惡劣, 去到遠遠的水吧前面,大聲話同我講左 ,係我話成份都唔要。 我覺得去屈緊我 ,我老遠再澄清, 我冇講過 !!!佢依然在大聲講 ,話問左我,係我話唔要 。我覺得食野要比人屈 ,仲要俾人鬧 ,好唔開心!! 仲要講到好似施舍返俾我咁, 好過份 !講返食物,沙爹牛面用肥牛,又o K好食。不過得2片切開3段,杯奶茶有茶香,也夠厚。卡位坐得舒服的。不過,我唔會再幫襯 ,成間鋪頭冇人知乜野叫服務!!