我係土爪灣ge街坊嚟ga, 其實呢一間嘢我哋連街坊都唔會去! 之前去食過佢哋嗰個 "泡菜豬肉炒飯" 及"辣豆腐海鮮湯" , 又難食, 又少食物選擇, 又唔係正宗, 仲要唔包飲品, 以佢哋收咁ge價錢, 根本一D都唔係平! 我寧願出TST金巴利街食好過! 最記得嗰次去食ge時候, 問佢攞杯水, D人仲黑面, 好似當你 "乞衣" 咁掉杯水比你 之後, 當我同D街坊講開ge時候, D街坊話連佢哋都唔會去呢間嘢度食, D嘢又唔抵又難食, 根本唔值呢個價錢, D服務又極差, 所以我都無再去食。咁今日大約4點幾ge時候, 經過諗住問佢哋攞張外賣紙la, 當我入去ge時候見到D燈熄晒, 就問佢哋係咪收joh, 佢哋話「係呀! 6點再開!」 然之後我就問佢哋有無得叫外賣, 可唔可以比張外賣我! 點知有個男人好大聲同我, 「都話收joh la」! 佢可能無帶個腦同耳仔出街, 我都無話依家叫, 而且又唔肯比張外賣紙我, 乜依家D外賣紙好貴咩?之後我就睇下佢哋個menu有咩食la, 諗住有時可以喺屋多個選擇叫外賣ma, 點知個男人竟然好大聲鬧我, 叫我「走呀! 走呀! 快XD走呀」呢D簡直就係貼

之後我就睇下佢哋個menu有咩食la, 諗住有時可以喺屋多個選擇叫外賣ma, 點知個男人竟然好大聲鬧我, 叫我「走呀! 走呀! 快XD走呀」呢D簡直就係貼錢買難受呀! 佢哋D嘢又唔好食, 嘢食又唔多選擇, 又唔係平, 就算唔洗錢請我都唔會再去! 我都唔知點解D人會去食同埋會話呢間嘢好味???
2009-12-03