2022-06-03 134 瀏覽
今日2/6下午5:55度到餐廳食飯,當時店內並無客人,我點咗咖喱豬扒飯,海南雞飯,糯米雞翼4隻,凍檸茶2杯⋯當食物送到嗰時,我發現並無碗,當時我見到有個女人(個女人好似做沖茶水嘅,因為我點完餐飲,我見佢行入去沖飲品俾我哋嘅)當時派緊碗去我後面張枱,我同佢講我張枱無碗喎,即時佢無理我無應我🙄我再叫多一次,佢立即好大聲喝我等一陣,之後派哂D碗碟先俾一隻碗我(我當時係2個人食飯)最過分係放底碗之後,並用隻腳將架車踢過嚟我身邊😡😡😡嘩咩事吖,問你攞碗咋,洗唔洗俾你打一身吖,呢D係咩服務態度吖,以後唔會再幫襯😡😡😡麻煩貴公司自己翻查閉路電視,睇下你公司D員工對客人幾有禮貌
2022-06-02