裕民坊YM²最近開左好多新餐廳,今日同朋友經過見到一間專食雞翼既《雞翼山》🤩🤩今次我就叫左$38/4,可選一款口味,我同朋友每人各點左一份,選擇了雞中翼,店員都話即點即整,熱辣辣好新鮮!😋😋今次點左:1.文青風玫瑰🌹(舖滿蜜糖+玫瑰花瓣係面,肉質鮮嫩多汁,又唔會太甜!)2. 咸檸七雞翼(超特別既口味,好似飲緊咸檸七咁配雞翼,酸酸甜甜咁,雞皮又薄又脆口,十分juicy!)另加$18飲埋杯水蜜桃🍑粒粒甜果茶作ending, 不會太甜及很多桃肉係杯底!😋 今次真係不要儀態,只想吃雞翼!😌😌+++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大家!😊

+++++++++++++++