2007-08-16
個人食評是最好﹔可以先了解餐廳則素,再作消費參考,睇完之後,食品不過不失。首先是服務及招呼,應該很差勁;差勁;差勁.企門口嗰個四眼帶位,簡直不知所謂,無禮貌,完全唔當我地係客人.又無笑容,講野態度極差.着西裝嗰個舊呀嬸,頭髮好有型,好似貞子咁,完全都唔顧吓啲頭髮好唔衛生,頭髮係咁飄.但嗰個呀嬸全晚只顧行走一張或兩張枱.衛生唔使講,當食物由廚房整好運送到客人枱面,雖然距離很快,但應該同器皿或蓋將食物蓋好,我當時眼見一個四眼肥仔手指公按實在食物碟內,最後放食物上枱,感覺有啲反胃.廁所清潔及氣味足以反影一間餐廳嘅衛生情况,未入男廁之前,已感受到一鼓氣勁傳在.但在男廁內短短三分鐘,重以為自已係公廁內,好鬼嗅,好鬼嗅(但等侯食物時間太長。衛生方面不太理想,因為在亨用食物時,居然有老鼠出現,我當時都驚嚇一餐。唔明白咁大間餐廳,食物好味,衛生都好重要。)老鼠對於餐廳好受影响,一但有老鼠出現,數量以族群算.應自我檢土服務及招呼,衛生
首先是服務及招呼,應該很差勁;差勁;差勁.
有啲反胃.
重以為自已係公廁內,好鬼嗅,好鬼嗅
老鼠對於餐廳好受影响,一但有老鼠出現,數量以族群算.
應自我檢土服務及招呼,衛生