2021-08-21 631 瀏覽
𝑵𝒆𝒘 𝑷𝒖𝒏𝒋𝒂𝒃 𝑪𝒍𝒖𝒃-🍽 Samosa Chaat🍽 Tandoori Lamb🫓 Butter Naan只能夠說Black Sheep Restaurants 絕對唔令你失望One of our FAVOURITE indian resto✨米芝連🌟星餐廳,簡直係名不虛傳!So impressive! 有別與一般印度菜,係一間會再食既餐廳之一!我話既*\(^o^)/*首先坐底會送上phalli, 酸酸辣辣既花生,開胃一流( ✌︎'ω')✌︎ 重頭戲嚟,samosa chaat簡單嚟講係咖哩角,貌相可能未必吸引到你,但佢外脆既酥皮加上有淡淡咖哩味既豆蓉薯蓉!再者佢酸甜既醬包括yogurt同石榴,超夾同唔膩(=゚ω゚)ノTandoori Lamb一開始好有儀態用刀叉食,但最後好食到不顧儀態,就咁用手好似野人咁樣食就知不得了(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) tandoori係印度傳統烤爐意思,火候啱啱好,肉質十分鬆軟,嗰種木炭柴火吼出嚟嘅味道,係tandoori先做到!Butter Naan中規中矩,基本的都做到,夠脆夠熱,係有牛油味既。除左食物好,座位寬躺,staff們既熱情恰到好處,唔會阻到你食飯
𝑵𝒆𝒘 𝑷𝒖𝒏𝒋𝒂𝒃 𝑪𝒍𝒖𝒃
🍽 Samosa Chaat
🍽 Tandoori Lamb
🫓 Butter Naan

Samosa Chaat
超夾同唔膩(=゚ω゚)ノ
Tandoori Lamb

Butter Naan

除左食物好,座位寬躺,staff們既熱情恰到好處,唔會阻到你食飯傾偈,但佢既親切比滿分!
但係……記住一定要訂枱。
Samosa Chaat
Tandoori Lamb