2019-04-03 191 瀏覽
住在附近多年仍未有機會一試呢間cafe, 但一試難忘,永不會再幫襯⋯星期三一個平常嘅下午四點幾,全店仍未有其顧客,我帶小孩子成為第一枱食客,散叫左個全份cookies waffles 同一杯chocolate special, 15分鐘後另有兩枱食客入內,眼見另外兩張枱食客飲品及熱食都已通通上枱,小朋友呆呆望住人地食,不斷問點解我地冇得食,我只好叫佢耐心等待…著他先飲朱古力奶頂肚餓…但時間過左超過半個小時,追過了單,竟然得來答案係漏單…本來想叫埋單動身離開,但小朋友太想食只好無耐地多等10分鐘,眼見其他食客都食飽,我地先開始食,感覺好難受!到waffles 上枱老實說已經冇心情食…最後我地夠鐘要離開,要將未食完嘅食物打包,黑色衫女店員竟沒有半點唔好意思地説要向我索取$2外賣盒收費,其實$2好閒,但態度係最大問題!同埋點解我地要打包係因為你地漏單擔誤左我前後40分鐘我地先食唔切!唉!總而言之,super bad experience! 唔會再幫襯!