之前睇過食評麻麻地,所以一路都冇試但聖誕 果晚荃圍周圍好多食肆都霸得好犀利,見呢度有位就即管試下...點知可以差成咁,唔怪得聖誕夜都可以唔爆,WALK IN就有位,個場已經唔大,只得不夠廿人(約5-6桌),一半位都坐唔到入正題:刺身:雖然食放題都預左唔可以有高要求,咁少顧客都可以漏單,好耐都唔到,終於明點解,因為師傅要好"細心"咁將每件都切到好薄好細塊,是一般出面放題既4分之一咁,食落口完全冇口感~~刺身BAR得一位師傅切刺身,但竟然有時間同其他同事係到傾計,未見過邊間放題刺身師傅咁得閒,有D仲係有幾位師傅一齊做=.=火灸三文魚壽司:算係全晚食左既野 較好食既一樣熟食炸物:通常都黎得好快,但竟然都可以漏幾次單,而且好耐先黎,黎到仲要唔係熱既,炸蠔入面FEEL到係凍既,好似岩岩溶雪咁     串燒有D好似烚出黎一樣,冇咩味,但有D又咸到過頭,又咬唔到太"UN"服務態度: 係最唔滿意既部分,食到成桌空碟要疊高都冇人黎收,放左係到10分鐘先有個類似經理既黎收碟,明明已經有好幾個侍應行經過,手上冇任何野,好肯定佢見到都唔汁!!有D拎野食埋來,隔硬搵個位放低就走左,亦唔見佢轉頭就黎汁走D空碟有食
之前睇過食評麻麻地,所以一路都冇試

入正題:
刺身BAR得一位師傅切刺身,但竟然有時間同其他同事係到傾計

火灸三文魚壽司:算係全晚食左既野 較好食既一樣

有食客走左,佢地就去收那些桌上既野,反而我地冇位放野食,都冇人黎收碟= =

感覺上入到去好似冇人理你咁
題外話/補充資料: 隔左咁多日終於得閒上黎食寫評,因為唔寫唔得,咁差既經驗隔左十幾日都仲好記得
2013-12-25
慶祝紀念