2016-12-28 264 瀏覽
以為睇呢間野甘多好評,都有一定水準,但期望太高了。見佢poster有生日優惠,但去到竟然可以話“今日無”!吾做就咪寫出來誤導人啦!食物非常一般,羊架好腥,感覺未熟;榴槤炸彈不是正宗榴槤味,真系吃左一啖嘔翻出來;豬頸肉朋友都系吃左又吐出來,完全吞吾落;我地仲叫左牛肉火鍋,感覺個湯加了好多調味粉甘,又系難以入口。得海膽炒飯同三文魚合格,其他就真系吾好吃。我地之後又叫左幾樣野,但好耐都未來,到已經埋左單,臨最後15分鐘先送上來系咩意思,中間仲要送錯野食同埋漏單。大家對呢間野ge食物真系唔好期望太高,d野一系吾熟,一系吾新鮮,一系調味粉太重。但系可取之處系有d侍應服務態度都ok,但有d根本就吾系好想理你,同佢講野可以無聲無氣。第一次評就系負評,失望
以為睇呢間野甘多好評,都有一定水準,但期望太高了。

2016-12-23
慶祝紀念