2016-09-25 117 瀏覽
榴連玉露Menu上'榴連系列'睇到嘅樣 楊枝甘露芒果轉左做榴連,感覺幾足料,所以試下。結果,係好水嘅西米露加一小舊榴連...(?!?!?) ok圖片只供參考?但唔係差咁遠掛?問店員佢話係西米底,我心諗:呢碗'水'西米露先係'主'已經唔叫'底'。(認真唔介意出到黎冇相咁令,但都唔係大變平...真係冇就唔好影出黎)芒果黑糖天使面而我不知天使面是甚麼,以後我去上海舖食上海粗炒我會識得叫個d面做叫天使面黑糖面幾好食,又唔係太甜; 芒果方面......幾欣賞佢夠raw,應該冇加工,但下次真係,黃色嘅芒果唔好加埋落去喇,太酸酸到一入口五官集中埋一齊,勁過酸味糖,酸到食唔到個啖,幾刺激。椰漿底,水。小結:- 性價比極低- 圖片名字只供參考(其實好多糖水舖冇呢個問題,好似元朗有另外兩間差唔多規模嘅都未試話咁)P.S.會建議想去試伏嘅可以點:純黃色芒果加水之西米露絕對係可以聲名大噪之作。
榴連玉露

芒果黑糖天使面

小結:
- 性價比極低

P.S.會建議想去試伏嘅可以點:純黃色芒果加水之西米露
絕對係可以聲名大噪之作。
2016-09-24
10 分鐘 (堂食)
$35 (宵夜)