天氣凍,又到打邊爐的季節,怎可放過大吃大喝的機會!呢度好抵食,7點30前埋單先HKD138一位,剛好放大假,當然早食早埋單一來即送一壺竹蔗茅根,解渴解膩又解熱,十分清甜,唔會過太~這樹湯底同樣選擇多,不過我揀了個感覺較有特色的湯底,我所指係平常不是常有的湯底猴頭菇鯊魚骨湯底,乳白色的湯底,甫一飲落口即鮮甜十足,濃郁但絕不油膩,嚐一口已愛上湯底除了猴頭菇鯊魚骨外,紅蘿蔔亦係湯底配料,猴頭菇份外好吃,好腍入味嚐了一碗後,就來打邊爐了,滾得澎湃所點每次來的份量十分適中,不會過多,呢一點非常好,可多點其他款式又唔會造成浪費,全部食物都好新鮮,特別粉腸好好食,但略嫌當中響鈴唔夠保持香脆當放入湯1,2,3秒後,有點遜色,但整體這個價錢真不錯當中必點必推介係呢款極品肥牛HKD128雖然要加錢,但物超所值,單係賣相都擺放吸睛,成朵花咁,又大大碟而平常我倆不太吃牛肉的都吃了很多,肉鮮牛味濃,稍稍滾一滾,滲入的湯底令其更鮮,入口即溶,好好食想不到這個價錢的肥牛都很出色雖然食得飽飽,但怎可錯過乳酪雪糕,冰凍軟滑口感,乳酪味十足,好味,感覺亦較健康,多吃一杯也無妨!
天氣凍,又到打邊爐的季節,怎可放過大吃大喝的機會!

一來即送一壺竹蔗茅根,解渴解膩又解熱,十分清甜,唔會過太~
嚐了一碗後,就來打邊爐了,滾得澎湃
當中必點必推介係呢款極品肥牛HKD128

想不到這個價錢的肥牛都很出色