2018-07-02 470 瀏覽
上次經過第一次食,入到黎覺得環境都唔錯,係市中心一個好靜既角落,叫左個類似日式燒汁雞扒飯,味道ok,個男職員仔都好nice。到呢排諗住紅日假期,帶屋企人下午茶食下下坐下,入到黎自己搵位坐低,叫個女侍應唔該清一清枱,佢望一望我應都唔應我,就係到篤收銀機,篤左成八、九分鐘都係好似岸框框咁唔識篤,完全唔理出面樓面既野,到第二枱客都坐底左佢都係唔執枱。算啦,叫多佢一次,佢又係望一望我地,跟住再望望廚房先死死地氣出黎執枱。問佢拎menu又係唔應人,咩野工作態度?唔想做冇人迫你做。你咁既工作態度影響到一間咁有心機同水準既食店,完全失望到埋單叫呢個女員工埋單,佢嗯左一聲跟住就無理人等左陣都無幫我地埋單,之後再叫另一個男員工埋單,佢好快而且好有禮貌 真心覺得呢間店性價比高,價錢合理、質素唔錯,但因為呢個女員工服務態度扣哂分,令到我唔會再想黎 唔要求要好好既服務質素,但只少都唔係唔理客人既態度掛? Disappointed !!!!!!P.s(個女侍應係冇帶眼鏡長頭髮,態度一百萬個差)

P.s(個女侍應係冇帶眼鏡長頭髮,態度一百萬個差)