KABOOM

2023-11-16 120 瀏覽
呢間餐廳一直都好想去。之前我記得是食中菜火煱,因生日的朋友喜歡選擇西餐。所以呢間餐廳轉左泰式西餐就非常配合我們可以去享用晚餐🥳。餐廳晚餐時段必需要預約,因為在尖沙咀中心區比較高樓層可以望到一些美景(如安排到好的入座),當晚是星期五餐廳生意幾好,所以職員比較忙,當我們三位坐下先order一瓶紅酒,當人齊後就order餘三人飲品同點餐,因六人用餐所以我有要求多一、兩份刀叉做作分享,當叫服務員幫忙,誰知他說(叫野就一次叫,唔好分開叫。🙄🙄🙄)服務態度驚訝。可能佢做到脾氣暴躁了😱😱用餐時間有限兩小時,如果一班朋友食完飯,想傾下計,最好安排另一地方。因為夠鐘我們需要離坐🙃*食物一般,環境也一般。但唔會再去。怕左D職員🙃

*食物一般,環境也一般。但唔會再去。怕左D職員🙃
2023-11-03
慶祝紀念