2011-06-28 17 瀏覽
同朋友就來得多, 今次係補祝父親節, 帶爸媽來食好野~ 酸酸的, 很開胃~雞翼外香內滑~豬仔骨肉不韌不"鞋", 夠香~這菜絲蘿蔔絲沙律就是我平時最愛的沙律(之前曾提過), 酸酸的, 又係好開胃~天使麵爽爽的, 以蕃茄醬+帶子蝦仁配來炒, 啱夏天吃, 不會有膩感~媽媽很愛吃, 她說不像平時PIZZA HUT的味, 芝士味夠濃, 但吃了一件已很飽~ 愛羊的爸媽, 當然不可錯過任何一個吃羊的機會, 專情點了羊架~羊不太羶, 對爸媽來講, 就叫作"不夠羊味", 但對於我和老公是洽當了, 但欠缺了薄荷醬點羊架~羊架每件都好大件, 有烤香草味, 拎住支骨來吃, 像野人般豪邁~ 雖我無飲, 但都聞到很香的咖啡味, 爸媽都好滿意!特濃朱古力蛋糕: 對於我咁愛朱古力味食物, 我係迷上/愛上它, 實在超濃郁朱古力味, 蛋糕軟滑, 現在想起吃的當時, 都還在流口水~ TIRAMISU: 好軟滑, 當然比朱古力蛋糕腍, 有少少酒味, YUMMY~ 紐約芝士蛋糕: 淡淡的芝士味, 但AFTER TASTE係帶酸味~ 蛋糕都很滑~價錢配以這個質數及環境氣氛, 這足以令我一來再來, 係一個慶祝任何節日的好地方~ (
同朋友就來得多, 今次係補祝父親節, 帶爸媽來食好野~
點MAIN COURSE送的沙律
酸酸的, 很開胃~
雞翼豬仔骨拼盤
雞翼外香內滑~
豬仔骨肉不韌不"鞋", 夠香~
蝦帶子天使麵
New York Long Island Pizza
香草羊架
蛋糕拼盤+$15的熱咖啡
雖我無飲, 但都聞到很香的咖啡味, 爸媽都好滿意!
蛋糕拼盤(特濃朱古力蛋糕, TIRAMISU, 紐約芝士蛋糕)

(埋單$1100/5個人吃)
2011-06-20
慶祝紀念