2018-02-13
星期三晚放學後就同同學去左樂園(Happyland)食飯,因為想搵一個坐得舒服既地方食飯,所以就搵左衣間樓上Café。入到去環境係好舒服,燈光淡黃色,有溫馨既感覺。最重要既係,衣間Café係有兩隻十分可愛既貓貓,有一隻仲坐左係我隔離既座位,貓痴真係唔可以錯過。Menu亦好多元化,唔同國家既菜式都有,但個日我就叫左Café既6週年優惠,超驚喜價只係每位$188,要注意既係要兩位或以上先可以order衣個餐,菜式係好豐富,有煎帶子刺身、虎蝦、鵝肝多士、螺、牛柳粒、沙律同三文魚等等,真係一次過滿足到好多個願望,真係好正,螺一D腥味都無,好爽好鮮,煎帶子刺身出面係煎左,但入面係好嫩,食到幾重口感。飲品我就叫左我愛金莎,都幾特別,上面係有金莎既朱古力,而下面係朱古力沙冰,見到隔離枱叫左花茶,下次都可以試下。 因為消費滿$1000,我地可以獲贈一客怪獸雪糕,係價值$198架,真係好驚喜,係一個好巨型既杯裝住好多球雪糕,又有波板糠糖,小朋友見到一定好中意,連我衣D成年人見到都忍唔住同咁大杯雪糕一齊影相可以呃下like,店員仲好貼心話幫我地影相。Café入面仲有好多board game,帶小朋友黎或者
Café入面仲有好多board game,帶小朋友黎或者同一班friends黎可以一齊玩,一定好開心。