2018-11-09
好掛住Let’s jam 既玫瑰蘋果雞翼,所以又去咗食🤤全天英式早餐 ($99) 仲加$8 轉咗英式鬆餅🙈 以all day breakfast黎講性價比都幾高。有芝士炒蛋,煙肉,牛仔早餐腸,紐倫堡腸,焗車厘茄,炒蘑菇,焗豆。炒蛋好滑好好食👍🏻全天豪華黑毛豬扒早餐 ($129) 呢個同全日英式早餐差不多一樣,只係由煙肉轉咗做極黑毛豬扒。豬扒好冧,再熟啲都可以。玫瑰蘋果醬單骨雞翼 ($39) 係我最愛既雞翼,雖然佢整得比較乾同硬身,但個汁真係好好正,甜甜地得黎又好清新。炸香草芝士條 ($49) 終於揾到一間餐廳係做到自己期待既芝士條🤤 除咗岀面一層香草炸粉,入面就已經係一整條芝士!!😻 好食!!白酒忌廉煮青口 ($79) 呢個份量好多,但食落就普普通通,食既時候會有啲沙。見Tea set都有甜品叫,果醬奶油窩夫 ($58)配凍朱古力 ($3) 窩夫食落都微脆,好香,但食落有少少乾身,加埋啲果醬同水果黎食會好啲。
炒蛋好滑好好食👍🏻
豬扒好冧,再熟啲都可以。
見Tea set都有甜品叫,果醬奶油窩夫 ($58)