🐻又番黎屯門同朋友聚一聚 😄 決定揀尼間有得book位既西餐廳試吓 😌 之前成日經過佢,但無一次入去食,可能喺電梯口既位置,所以往往令人快快經過就算 🧐 今次晚餐黎試下,發現佢環境幾靚,食物都勁多選擇添,最重要係食物質素唔差 wo 🤤 🐻推介‼️✨「煎珍寶帶子拼酥炸軟殼蟹配龍蝦汁松葉蟹肉意大利粉」🦞🦀🍝聽個名就知唔簡單 🤣 份量好足,而且有大大隻好酥脆既 🦀、鮮味帶子同蟹肉相伴,龍蝦汁又係剛好唔會太膩既感覺 😍 正❗️✨「法式燒春雞伴燒新薯、蘆筍及忌廉菠菜茸」尼隻🐔比預期中好味😋 雞皮燒得好脆身而且d肉唔會好鞋好乾,點埋佢伴碟既醬汁同新薯就更好 😌 不過佢既忌廉菠菜茸就唔算好特別,似醬汁多d 🤣✨🐻同朋友其實係叫「皇牌晚餐」同「精選晚餐」,簡單講即係貴同平之分,兩個餐都有湯同飲品,而「皇牌晚餐」會多個前菜同甜品 😄 佢地都算正常發揮啦😌 價錢‼️$238 「煎珍寶帶子拼酥炸軟殼蟹配龍蝦汁松葉蟹肉意大利粉」皇牌晚餐$148 「法式燒春雞伴燒新薯、蘆筍及忌廉菠菜茸」精選晚餐

🐻推介‼️

✨「煎珍寶帶子拼酥炸軟殼蟹配龍蝦汁松葉蟹肉意大利粉」🦞🦀🍝

✨「法式燒春雞伴燒新薯、蘆筍及忌廉菠菜茸」

價錢‼️
$148 「法式燒春雞伴燒新薯、蘆筍及忌廉菠菜茸」精選晚餐