2021-06-25
有個朋友仔👩🏻發夢💭夢到自己食緊好好食嘅燒肉,表示好想食燒肉🙉,於是我哋就約咗一齊去食韓燒!我哋去咗旺角嘅一間燒肉店,主張係冇煙燒肉,加上喺朗豪坊🏬入邊,餐廳裝修風格都幾乾淨,幾個食客分享一個爐,爐嘅size唔算大,所以食嘅速度可能唔會太快🥴。-🍴午餐時段放題($138/person) - 限時75分鐘,當中包括左7️⃣樣生肉同7️⃣樣熟食,仲有白飯🍚任食、飲品🥤一杯。生肉係雞、豬、牛其中一種,也米😍覺得雞肉🐔係最好食,因為雞扒都有翻咁上下嘅厚度,係燒完之後入邊啲肉仲好Juice🤤,而且調味唔錯。熟食當中包括埋沙律🥗,沙律係食到一半嘅時候可以解膩,而且有個酸酸甜甜嘅汁,幾好食👍🏻!除咗肉醬意粉、豆腐湯同飯團之外,都有試其他熟食,都唔錯!係飲品🥤入邊,揀咗Passion Fruit Soda,都幾大杯,由於也米😍唔多飲有氣嘅飲品,所以去到最後都飲唔晒。