2011-03-25
一行六人都係喜愛吃拉面既達人, 因為食唔到豚王所以去試下呢間新野. 去之前無期望過, 就真係好彩無期望過, 如果唔係會大失望. 我叫左個黑秀拉麵HK$85, 大伙一齊share 個明太子source餃子問題點:1. 可能係新開張, D伙記好似發緊夢咁..service 嘛嘛地.... 扣份2. 湯: 唔好味, 得個濃字,開頭食既時候仲覺得佢好淡,拉面有個咁既湯我諗以後都可以唔駛去3 麵: 我朋友話好"間水", 我就唔覺,但係我叫左硬麵,一D都唔硬. 佢D麵都唔好味太"張" 住哂4 叉燒: 已經唔記得係乜野味, 佢比淋左上去個D 怪味黑色source 搞到唔知乜味 5. 餃子:本身應該唔係問題,但係佢用左D 唔好味既明太子source上去, 又係錯哂. 湯,麵 &叉燒都唔得 :正所謂: 第一次不來是我的錯, 第二次不來是你的錯Sorry, 我真係唔會去第二次
去之前無期望過, 就真係好彩無期望過, 如果唔係會大失望.
問題點:
Sorry, 我真係唔會去第二次