2004-10-26 7 瀏覽
上兩個禮拜去食,因為俾錢請食飯既老細見呢間野成日排長龍,所以羊群心態咁去試一次。未入到去坐,已經俾門口個帶位姐姐激親-.-個螢幕顯示左我張飛個號碼,一心諗住有得入去坐啦,唔使企係門口食西北風,點知遞張紙俾佢果陣佢話"埋緊單架喇,你等等啦。",結果我又等多十分鐘先入到去坐,累我空歡喜一場,服務態度真係麻麻。入到去叫左兩個麵,一個咕嚕雞球,小籠包同埋鍋貼,麵好唔好食就唔知,因為我冇食過,不過個咕嚕雞球真係唔掂,最貴呢碟,最難食都係呢碟。筷子夾落去已經知道硬掘掘,咬一啖已經唔想食,佢可能以為整得好脆,都唔知係唔係擺左好耐再整返熱先變成咁。小籠包都ok,多汁皮薄,不過個鍋貼入面有汁既感覺就怪怪地,而且d肉有粉味,味道唔係咁突出。總括黎講,價錢貴,野食同service 又麻麻,去一次試下已經好夠。