2020-04-08 456 瀏覽
本身因為網上介紹$238任食牛+豬扒先黎食點知上網book俾佢取消左都唔緊要,打電話問 職員話要分2round 黎食. 一係就6點幾 一係就8點半後. OK 照bk 等到8半食8半去到覆到左 點知個帶枱店員係咁係門口度彈出彈入 根本想confirm下都難到confirm左 要等. 都明既 等15分鐘左右都算啦 但一等就等成半個鐘先入得.點知 最後到入枱個下先講 !係無得供應任食牛+豬扒!話落左廣告之後太多人黎book枱食 唔夠供應心諗:唔係呀嘛?! 落得廣告唔係就預左會多客人黎食?明明電話講個陣都知 仲話會分兩輪咁食 1.你預左個時間要我bk枱但又唔係快俾到我 2.明知我係為你落廣告既任食先黎 你預計到無 你就一早係電話/我黎到confirm booking個陣講啦 點知去到入枱先講?!.Fine!見成夜晚9點咁晏.而家疫情周圍都close曬無野食 加上佢又做2人set dinner半價照入去食啦~係就係叫做有湯 頭盤有蟹肉沙律 主菜有幾款揀(揀左牛排同蛋汁意粉)有甜品 有野飲.點知 個意粉碟就大 但啲意粉得幾條牛扒一般大細 但無味 兼有少少雪藏味 連我味覺唔係敏銳既人都食得出最後甜品
本身因為網上介紹$238任食牛+豬扒先黎食

點知 個意粉碟就大 但啲意粉得幾條
牛扒一般大細 但無味 兼有少少雪藏味
連我味覺唔係敏銳既人都食得出

最後甜品都唔給予厚望,果然— 一人一件一口芝士蛋糕 同 放題都有既細細粒泡芙⋯
全個餐唯一叫好食啲既真係得個幾條薯條
埋單$598 半價 再 收加一 =$358.8
但佢收$360⋯每人除開$180 真係⋯俾多曬佢囉⋯

平時食到唔好食既都唔會想寫食評,但今次咁整體唔合格既就真係第一次
係無影到相 無圖無真相 因為⋯都唔想嘥心機黎影唔好既野
2020-04-07
30 分鐘 (堂食)