2014-07-12 841 瀏覽
得知一間富創意, 食物品質好的地方 - "意歐", 當天特意地來到, 好開心見到相識7年的老闆, 之前他們開的2間都TRY過, 並不是因識了他們7年而寫, 而是如吾好吃的, 又點會幫襯7之0甘耐呀. 先說環境, 好舒服, 好似返0左屋企一樣.食物 - 好開心有我好喜歡食的焗薯, 就點了一個 魚柳焗薯先來個 TOMATO SOUP - 正, 水準一流我的茶來啦, 先影個相, 個焗薯熱完全無 "生" (因之前有D SHOP 焗完仲係有吾熟 - 高手)魚柳, 脆卜卜, 吾硬, 仲要係好大塊, 新鮮吾SEN真的, 吾來吃, 真係對吾住自己的, 呢道食野的價錢吾算貴, 但食物的質素, 比美好多高級餐廳, 值得 你/我, 一來再來, 來完又來.
魚柳配焗薯
題外話/補充資料: 絕對要來