餐廳: Chillax
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2022-11-22 707 瀏覽
四年一度嘅世界盃嘅⚽來臨,又係我周圍去搵地方同朋友一齊嗌一齊睇波🎊嘅好時機。加上疫情放寬後,都希望搵個地方可以同朋友吹下水,睇下波,傾下波經。最近就係我嘅ig度發現有一間位於喺銅鑼灣嘅餐廳可以睇波,因為今年世界盃嘅時段提早咗,正好我放工後可以趕及睇早場。我哋三五知己一群人就去到呢一間餐廳碰碰運氣,裏面地方寬敞,店舖裝修✨非常有世界盃氣氛,工作人員熱情招待。落單前店員好窩心問我食唔食得辣,叫我試下辣味嘅炸雞🍗,我叫咗幾款小食包括辣味炸雞🍗,炸蠔,薯條🍟同埋一杯叫做fruit garden🍸嘅飲無酒精飲品。其中炸雞口感非常嫩滑😋,值得推介👍👍👍👍👍;炸蠔都非常好食,食物質素比我預期高🥰。另外我朋友叫咗一份和牛漢堡🍔,炸墨魚咀🐙及珍寶熱狗🌭,看似好大路嘅食品,但無論食物嘅質素,食材及味道,都深深感受第一間有誠意嘅特色餐廳。

2022-11-21
  • 香炸廣島蠔