2017-06-03 995 瀏覽
今日去機場接朋友機,見仲有時間和友人看到有Godiva店,天氣咁悶熱,一於飲下佢地杯朱古力凍飲,消消暑啦 🤗🤗🤗我地叫咗兩杯凍飲1️⃣黑朱古力凍飲2️⃣紅莓黑朱古力凍飲我地點完之後,就有一位顧客入嚟,同樣Order 黑朱古力凍飲。我地就等咗10分鐘先有,因為佢先整咗兩杯,但第一杯比咗後面果位客人先😑,之後又重新整多一杯比我地,其實我地兩杯嘅分別在於係cream上面D醬,一個係朱古力醬,一個係紅莓醬,其他完全一樣。😒😒😒遲嚟先上岸推廣做緊買一杯凍飲送一粒朱古力🍫,我地等佢整完杯凍飲,佢地完全沒有意識比朱古力我地,要我地主動同佢講先比😕,一聲「不好意思」都無。(當然之前果位客人都無朱古力啦,佢地都無攞比人,而且客人又無主動向佢地攞)店鋪細細有3個員工,但3個都無笑容😐😐😐態度👎🏼👎🏼👎🏼,好似我地左住佢地咁。係唔係我地用$90買兩杯野飲就只有咁嘅Service ? 我之前都去過IFC 分店買過一杯朱古力甜筒,但服務態度好好有笑容😌,又去過Time Square買過一杯凍飲都係有同樣嘅Service🙂,估唔到機場店又細,人流又唔多,但D態度就有咁大分別。😠😠😠其實之前已經飲過,記得杯凍飲朱古力味濃星

我地叫咗兩杯凍飲
1️⃣黑朱古力凍飲
2️⃣紅莓黑朱古力凍飲

係唔係我地用$90買兩杯野飲就只有咁嘅Service ?

其實之前已經飲過,記得杯凍飲朱古力味濃星冰樂口感,不錯的。

但今日Lee杯完全唔同口感好水,朱古力味唔濃好一般😕😕😕。只有送個粒朱古力👌🏼

外賣自取