餐廳: 百份百餐廳 (逸峰廣場)
資訊:

2017-01-15 211 瀏覽
見百份百餐廳下午茶價錢都ok,不防一試。1. 麻酸辣豬扒米線- 麻辣味夠出! ! 有層次甘帶到先酸後麻辣的味道,正- 但份量較少2. 炸雞脾配薯條- 本身對雞脾無乜期望,點知又幾好喎。多汁又夠熱,岩岩炸好食真係好食啲。- 但薯條就少少失望,因為唔係炸好,兼係凍的,可能等炸脾炸完先上碟,所以凍左。- 但有驚喜位就係薯條上洒左"淮"鹽,我好似無試過有餐廳會甘做。唔知係咪懷舊餐廳先會甘做,所以雖然係凍,但加左"淮"鹽絕對係好食點另外,熱咖啡係好飲的。可能奶味重,本身食唔飽,但飲完杯咖啡好飽。
見百份百餐廳下午茶價錢都ok,不防一試。

1. 麻酸辣豬扒米線
- 麻辣味夠出! !
有層次甘帶到先酸後麻辣的味道,正
- 但份量較少
麻酸辣豬扒米線