2019-09-02 120 瀏覽
Weekday 做嘢咁辛苦,weekend 梗係抖番夠本啦!!!! 😏 除左訓同痾,就係要食好西!!!!!!!! 🤤🤤🤤🤤🤤當我肚餓嘅時候,已經係下晝!!!!! 所以是是但但,求求期期咁搵咗間鋪面睇落去企理嘅餐廳,沖左入去再算........間野係食韓國嘢,分咗兩邊!一邊主打炸雞,而另一邊就係食韓燒!老實講,當時嘅我兩樣都唔想食.......🤣🤣🤣 因為捱得多夜好熱氣🙈🙈 咁入咗去間餐廳又唔好意思出返嚟喎,跟住就坐低睇下個Menu!又有嘢食可以揀得落手喎😍😍😍係芝士加蛋蛋嘅組合!!!!!! 呢個組合簡直係無敵!!!!! 完全係急劇增加左我嘅食慾😋😋 而且份量比得好足👍🏻👍🏻仲有啲天氣咁鬼熱,梗係要食返啲凍野解下暑啦!最後叫咗個抹茶冰!唔錯,奶味足,唔太甜,正!👍🏻👍🏻👍🏻 仲有個金橘醋,係有氣㗎!仲可以叫佢少甜小冰, 啱晒啲唔鍾意食太甜嘅朋友👏🏻👏🏻👏🏻

仲有啲天氣咁鬼熱,梗係要食返啲凍野解下暑啦!