2022-07-18 3454 瀏覽
同朋友 Friday 係上環食個 Happy Lunch!Friday 特別多人外出食飯。。。周街餐廳都有好多人等位。。。幸好,去到 Cupping Room 仲有空枱。。。唔駛等位!😁😁😁其實本人好耐之前去過。。。但感覺價錢太貴。。。所以都好耐無去幫襯!今日叫咗個 Avocado on Toast w/ Poached Egg。。。味道都不錯!但天氣太熱。。。熱啡就真心飲不下。。。原本諗住叫杯凍啡。。。但朋友極力推薦佢嘅鮮橙汁。。。話好 fresh...咁就試吓啦!橙汁都 fresh 同甜。。。一定唔係x汁先生嘅出品。。。😂😂😂跟住叫咗個 Squid Ink Spaghetti Aglio E Olio, 味道不錯,辣辣地,幾野味!意粉軟硬度適中,但賣相就麻麻。。。haha....開頭仲意為得一隻蝦。。。原來有兩隻蝦係底。。。之後仲試了這個 cheesecake 作結!非常完滿的一餐!
同朋友 Friday 係上環食個 Happy Lunch!

之後仲試了這個 cheesecake 作結!
非常完滿的一餐!
2022-07-15