2021-11-10 22 瀏覽
上環不嬲多小店同cafe,今日難得晏晝有時間就黎搵間cafe chill下呢間cafe嘅咖啡係本土自家炒製,點都要試下,而食物方面就主打輕食同甜品,我就叫左個All day breakfast,dirty同Oreo s’more cookiesLOL Signature all day breakfast呢個all day breakfast 每一樣食物嘅質素都唔錯,牛角包重牛油味,食落鬆脆,而滑蛋同菇落左胡椒去炒超香,蕃茄同沙律菜都好新鮮Oreo S’more cookies呢個曲奇係美式曲奇,上面嘅棉花糖焗過有啲焦香,一打開仲有拉絲嘅效果,曲奇入面嘅朱古力味道好香濃 ,邪惡又滿足Dirty呢杯dirty係可比我自己加espresso落啲奶度,飲落去咖啡味同酸度平衡得啱啱好,仲有奶嘅香味

Oreo S’more cookies

Dirty