2006-11-14
星期六晚同男朋友去食,去到既時候8:00,等左成半個鐘先入到去,入到去,d位好窄,可能係我本身勁肥啦,因為我地係坐卡位,行入去個位都勁辛苦law,好似要貼住人地塊先行到入去.坐低左就即刻叫野食,叫左好多,但係黎得好慢,個sushi等左成個鐘先黎,d小食都幾好食,豚角煮,日本年糕,牛油粟米都唔錯,特別係個蕃茄豬骨火wor好好味,d肉都算新鮮,不過黎左個貝殼類食物,上面只係一舊冰咁既野,完全唔敢食佢.仲有個螺肉的小食都係一舊冰黎.仲要係10:15佢同我地講已經係last order,做話"我地做埋今次就唔再做(即係幫我地落單).不過,男朋友話為左個蕃茄豬骨火wor會再番黎.不過俾錢既時候,個waitress俾張單我地$288,我地味話我地無食刺身,佢就改番張單,整體上d侍應既態度都ok,只係有個唔知係唔係老細既男人態度頗差.
不過,男朋友話為左個蕃茄豬骨火wor會再番黎.