2022-05-11 143 瀏覽
母親節帶母親去食飯,全場大半都坐住啲唔係同母親慶祝嘅枱,一直問佢可唔可以轉窗邊啲吉枱都話reserve 左比人,唔緊要啦,情侶啊,KOL啊,傾生意嗰啲枱係重要啲嘅,都好後悔淪落到帶母親黎呢度慶祝食物:不過不失啦,性價比就唔高架喇服務:除咗帶位,上菜同俾錢,全程好似生人勿近咁. 餐包上完前菜先出,飲緊餐湯想配個包又比佢收左,食完一個course等勁耐先到下個(唔知廚房係咪玩緊UNO)餐飲話左跟甜品上,食食下又係🐶衝左出黎.環境:個場真係得個景靚,有啲似Tiffany cafe又扮唔足晒,又帶點夜場扮餐廳既感覺呢間「餐廳」如果係後生仔帶囡囡上嚟威下都OK嘅。個日就算樓上wooloomooloo walk in食餐飯都冇咁慘,感覺帶母親黎慶祝真係何其不孝總括兩字記之曰:失望

食物:不過不失啦,性價比就唔高架喇

總括兩字記之曰:失望
2022-05-08