2018-08-19 207 瀏覽
原來尼間餐廳比人新主接手左,入面裝俢不變,salad bar都係差不多,menu改左少少,但之前lunch time叫任何main course都會送生蠔/海鮮拼盤,依家係要加錢先有😭😭等main course時,先去salad bar啦當然!好彩我個鵝肝醬仲係到,好好味!而鴨胸都係必食既😋鰻魚飯:真係哇一聲好大條啊~但條鰻魚麻麻,比較薄身,食落又有骨,而啲飯生生地既,食落硬硬地🤔忌廉南瓜長通粉:尼個推介既,真係有南瓜蓉,食得出有南瓜味。而且有好多香菇,啲菇好入味,令碟通粉好香芝士雞胸竹炭漢堡配薯條:係則邊已經見到有滿滿既芝士,而舊雞胸肉都不錯既,加埋有沙律醬不會太乾身~薯條都幾脆,但好乾身,硬到呢...總括黎講,新餐廳比上一手略遜一籌,價錢貴左,但質素差了,有點失望既