2021-06-14
#BELLYwongs_wongs 💛之前已經同大家介紹過一次我近期最愛嘅𝗰𝗮𝗳𝗲 @reactioncoffeeroasters ♕ 其實介紹完俾大家之後我已經幫襯左第二同第三次喇(❍ᴥ❍ʋ)簡單啲來講佢係一間食物特別而又食得好飽嘅𝗰𝗮𝗳𝗲,每次食完都會令我想再去試埋餐牌上嘅其他選擇!ღ 𝐁𝐚𝐤𝐞𝐝 𝐏𝐨𝐭𝐚𝐭𝐨 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐂𝐮𝐫𝐫𝐲 𝐎𝐦𝐧𝐢𝐏𝐨𝐫𝐤 $𝟗𝟖咖喱新豬肉呢個配搭好特別,咖喱味香濃但唔辣,配埋洋蔥同蒜片等等,好惹味~新豬肉同埋炒蛋一齊食,真係同食真嘅肉冇乜分別👍🏻另外仲有好大舊美國薯仔配乳酪,整體真係超~級~飽~肚~🤰╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴/𝟭𝟬ღ 𝐁𝐚𝐤𝐞𝐝 𝐏𝐨𝐫𝐭𝐨𝐛𝐞𝐥𝐥𝐨 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐒𝐜𝐫𝐚𝐦𝐛𝐥𝐞𝐝 𝐄𝐠𝐠𝐬 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫 $𝟗𝟖第二次食呢個了!黑松露炒蛋同樣𝘃𝗲𝗿𝘆澎湃,又香又順滑,大啡菇厚身𝗷𝘂𝗶𝗰𝘆,好新鮮~手工紅菜頭漢堡包口感鬆軟,淡淡嘅牛油香~最鍾意嘅係伴碟嘅炸番薯條!外脆內軟,番薯味香甜,配上黑松露蛋黃醬,滿足( ˘ ³˘)♥︎╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴
#BELLYwongs_wongs 💛
手工紅菜頭漢堡包口感鬆軟,淡淡嘅牛油香~
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴.𝟱/𝟭𝟬
ღ 𝐒𝐨𝐮𝐬 𝐕𝐢𝐝𝐞 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐬𝐭 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 $𝟗𝟐
又係食過兩次嘅選擇!感覺上要叫返啲冇咁邪惡嘅野平衡下🤣
第一次食嘅時候覺得雞胸真係好嫩,好好食,但第二次就有少少乾鞋🤏🏻好睇彩數🥺🥺
𝗽𝗮𝗻𝗶𝗻𝗶烘得香脆,好喜歡有少少蕃茄乾調味,配埋炒蛋同火箭菜都好滿足啊(•̀ᴗ•́)و
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟱/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳.𝟮/𝟭𝟬
𝙍𝙚𝙖𝙘𝙩𝙞𝙤𝙣 𝘾𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚 𝙍𝙤𝙖𝙨𝙩𝙚𝙧 @reactioncoffeeroasters
✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟳.𝟮/𝟭𝟬
╰┈➤ 📍#BELLYwongs_TST #BELLYwongs_happyvalley
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_western #BELLYwongs_cafes
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟱/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_affordable • $𝟭𝟬𝟬/𝗽𝗽
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟱/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ʏᴇs ✓