2018-12-08 40 瀏覽
星期六既Lunch,又係周圍都要等位既時候,咁凍既天氣,都依然係想食刺身,係小豆町等位幾分鐘,吳使出去同人迫,今日既R餐竟然係三文魚蟹籽丼,岩哂我心水,58蚊咋,平到我要寫食評彌補丫,茶記都要咁既價喇,又跟前菜,面豉湯同飲品,蟹籽撈飯好過癮,三文魚係我既最愛,呢到既刺身係好有我心目中個味,就係令我食得放心D,但肯定吳夠我食嫁喇,再追加午市優惠既野,三文魚刺身同北寄貝刺身,每款18蚊!又係平到我吳好意思,我會食盡哂午市優惠既野,哈哈,呢間野晚餐都係好好食,好多日本直送既魚會寫係牆上,全部原條點,試過幾次都係好好味,好特別,今日見到晚市會送來日本池魚,所以賣單時就訂左今晚既枱,我真係一日三餐都可以食刺身,如果呢間野可以轉做放題就好喇,哈哈哈哈

2018-12-08
10 分鐘 (堂食)