餐廳: 百樂潮州酒樓
資訊:

2019-06-01 4003 瀏覽
約咗親人一起去moko食潮州菜我哋6點鐘左右入席 不是太多人也不用等位一坐低就有功夫茶飲我哋揀咗套餐 當晚做緊優惠價$508 就可以食一款滷水 加一煲湯 同两款小菜首先嚟到嘅係胡椒豬肚湯嗚 真係好好味 因為我真係好中意飲胡椒豬肚湯 佢做到好夠辣 好過癮 仲加埋啲鹹菜味 真係冇得彈鹵水鵝好大隻!好肥美好多肉!三個人食完全食唔晒 清湯牛腩上菜點火 滾下滾下嘅牛腩牛腩唔會太肥 又唔會韌 蘿蔔好爽口 好味檸檬蒸烏頭因為我唔太好酸酸地嘅小菜 所以正係可以講好酸 好大條 我地再另外仲叫咗糖醋麵一上枱係一塊煎麵 再上了一壺醋同糖你可以按自己嘅喜好 加適當嘅份量其實三個人可以唔使再額外叫一個麵因為其實個套餐已經食唔晒我哋買單共$765除開每人$250左右但其實伯樂潮州的小菜是有質素的所以很滿意今晚的晚餐
約咗親人一起去moko食潮州菜
我哋6點鐘左右入席 不是太多人也不用等位