2003-06-03
素聞呢間餐廳有一個無敵正景,上網見5,6月佢地做7 折優惠,上星期就同女友兩個試下。一入場,已經坐得7,8 成滿,7:30 仲full 晒,仲有好多家庭客...折扣既威力確實厲害。<br />食物質素果然如網友所講--非常普通。不過上黎前已有心理準備,所以沒有所謂(但估唔到竟然有花膠食,雖然騎呢左d, 但係幾有口感,可以話係是日首選.其他就確實麻麻。食物refill 都好密,我諗同三星hotel 水準差唔多。)係d 小朋友唔識排隊同無禮貌咁攞食物,有d 唔順眼...可能這就是港式buffet特色喇。係學校常識科無教定無家教之過呢?<br /> 服務不俗,收野加水都好勤快。最大賣點,港島夜景確實迷人剎食,我有用相機同DC 影低(雖然有d 娘)^_^),不過,唔影既話,又真係好難有機會成日見咁正既view。除非中1億3T...綜合而言,正常價$300 一位就唔太值,而家有折就不訪試一次。<br />ps.其實有個咁既景, 餐廳間隔又適合做buffet,若係食物上多花功夫,收cafe too 價錢都大把人食,而家有D 浪費。