2016-10-07 1108 瀏覽
今日即興食飯,認真葵芳除左掃街真係唔算多選擇,多數都係食牛角,金潮,Star Kitchen之類,不過真係好多人同埋都食左好多次。今次輪到食和民。而家和民已經變到無乜人排隊,大家可能因為覺得呢幾年質素差左啦。所以一行6人好自然就入去食,唔洗等位。可能太耐無見,好似餓鬼咁樣樣都點下,結果叫到一台都係。炸雞軟骨,炸天婦羅,燒雞翼,燒冬菇,燒鯖魚,大阪燒,芝士年糕同埋鱈魚條。其實樣樣野都中等水平既,不過特別好想提既係和民既芝士年糕真係好似香口膠,佢無乜味,但係就膠膠地可以拉絲。都幾難食。。。其他野如炸雞軟骨都幾好味,有埋檸檬,每次黎我都會點。壽司就不過不失啦,新鮮又唔算好新鮮,但係都仲係接受到既質素。最好味既係燒雞翼,用鹽燒。和民都幾好既其實, 坐得幾舒服! 食物都正常既!

其他野如炸雞軟骨都幾好味,有埋檸檬,每次黎我都會點。

和民都幾好既其實, 坐得幾舒服! 食物都正常既!
2016-09-27