聖誕節27號同朋友開party揀咗呢間cafe,發覺呢間cafe真係好好,值得推薦俾大家;店主係2個好有禮貌嘅年青人,招呼同煮嘢食一齊做,當日我同大約17個朋友&3個小朋友包場,其實個場可以容納更多人,據店主表示boxing day果日有50人包場添! 個場除咗大之外,地方仲好乾淨,雖然係open kitchen,但無油煙味!(其實我book場前已經同朋友試過食晚飯,覺得D食物好味先至book呢間)當日我揀咗3款main course (日式海鮮咖喱炒飯,露筍龍利配Dill草汁天使麵,白汁煙鴨胸螺絲粉);5款snack(蜜糖雞翼,芝士腸,咖喱角,水煮餃子,極力推介薯角);Green tea and Coca cola 任飲plus one special drink。我地20個大人&小朋友都唔晒d食物添!當日由於有朋友生日,我地買咗蛋糕上cafe,但都無額外收切餅費,店主Frankie仲幫我寫字喺蛋糕面添 @.@ THANKS。價錢:包場最少20人收費(Abt $200 each)由於我要打點一切,都唔得閒影相,所以無d淨影食物同環境嘅相upload。不過我覺得呢間cafe quiet

由於我要打點一切,都唔得閒影相,所以無d淨影食物同環境嘅相upload。不過我覺得呢間cafe quiet good,大家可以試試

2009-12-27
其他