一入到餐廳服務員已經好好禮貌, 仲幫忙拉開椅子給我們好好坐底,  用心介紹餐牌既食物.當丼飯上菜時服務員用心介紹進食既次序, 驚喜位係我從來未試過食丼飯係唔洗加醬油既,  白飯底本身係無加醋, 不是醋米, 原來日本廚師用心將醋造成細細粒既啫喱, 比我地加入飯內食, 根本唔洗加醬油已經好夠味, 食到三分一 丼飯可以變身成茶漬飯, 個湯仲要係用魚湯, 相當好味,好似身處係東京食緊日本料理咁, 非常有驚喜.其他食物亦好好食, 新鮮番茄食得出係日本空運貨, 又新鮮又清甜又juice.  清酒煮蜆既清酒味剛好,芝士魚餅亦都好食,  梅酒又好好飲, 整體好滿意, 坐位舒適, 重點有驚喜+價錢又親民, 再會返食!!
好似身處係東京食緊日本料理咁, 非常有驚喜.
2018-01-15