2019-06-23 2695 瀏覽
朋友生日,請佢食餐好既。想去間好少少既地方食,諗黎諗去,最後都係wooloomooloo prime。叫左半打生蠔,生牛肉他他,招牌蟹餅,wooloomooloo steak+黑松露薯蓉。本身紅酒麻麻地既我想叫一支白酒。侍應建議我地不如叫一杯紅同一杯白,始終牛肉應該配紅酒。我地見價錢差唔多,就跟左佢意思。生蠔非常鮮甜👍🏻👍🏻👍🏻生牛肉他他,有少量魚子醬喺面,所有食材既份量比例岩岩好,超級好味👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻蟹餅超多蟹肉,正👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻牛排點左medium rare,真係岩岩好,無過熟,非常juice,平時少食牛既我都食唔停口,不愧係 signature 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻黑松露薯蓉,薯蓉好滑身,重松露味。鐘意食松露既都唔可以錯過👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻最後叫左個tiramisu 做甜品結尾,因為訂枱時有講係生日飯, 上甜品時2個侍應唱住生日歌慢慢行埋黎,佢地品會唱到好大聲。所以都品會有尷尬既感覺。呢一餐食得非常滿足。所有野都好好好好味😋😋一定會再黎

生蠔非常鮮甜👍🏻👍🏻👍🏻
蟹餅超多蟹肉,正👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

呢一餐食得非常滿足。所有野都好好好好味😋😋一定會再黎

生蠔
生牛肉他他