2017-08-10 266 瀏覽
知道呢間餐廳開左吾系好耐 就諗住試下但已經第二次光顧 之前吾記得影相比個好評今次同屋企人上黎叫左三個set 叫既都系我最愛平時屋企人其實都少食西餐 但大家都好滿意 我哋Order左d野都好快就黎到 大家都好期待D份量相對以往系其他地方食既大好多 所以價錢亦相對比較合理 加上宜家佢哋做緊優惠環境吾錯 餐廳內有部迷你空氣清新機 啱哂我呢d有鼻敏感既人 聞咗好舒服 加上牆上貼左好多海洋貼紙 令人有種感覺置身海洋館一樣對比第一次上黎又有一點不一樣既感覺今晚可能因為我哋book得比較夜先食 人客吾算太多 我哋傾計就比較舒服亦舒暢得多我哋傾到忘形已到佢哋結束營業時間都吾知但服務員都好好 仲比外賣盒我哋打包d野食 因為份量真系大到食吾哂總知系值得推介大家去試下 我相信我下次再去時會有意想吾到既驚喜好期待你哋之後既出品
知道呢間餐廳開左吾系好耐 就諗住試下

但已經第二次光顧 之前吾記得影相比個好評