2012-12-06 38 瀏覽
我地一行五個人, 夜晚係銅鑼灣行完街,唔知有咩好食,之後有個FD帶左我地上去食哩間. 我第一次食, 本來到冇咩EXPECTATRION架啦, 但係點知啲嘢真係好好味, 同埋個價錢都好平添. 我地有四大男人同我一個女人仔. 我諗住我都唔會食好多嘢, 所以就叫左個四人餐, 其實唔係好夠, 但係之後加多個飯同烤餅就好夠啦.最推介係個道啲烤雞. 記住親熱食, 佢雖實係雞胸 但係一啲到唔”鞋”.同佢地啲咖哩羊到好好味, 一啲都唔so. 飲嘢我就叫左杯奶茶,都OK. 但係我試我啲FD嘅乳酸奶都好好飲. 但係唔好叫咖哩菜, 個個就真係麻麻地, 因為佢煮到好似胡仔咁. 最後我地五個地食地飽飽(我係囉, 唔知啲男人點),都係70蚊個人.

2012-12-21
10 分鐘 (堂食)