2006-02-18 24 瀏覽
見咁多食評, 忍唔住都要去試一試, 但結果有d 失望囉。我係15/2 同個朋友去食, 訂左8 點。去到, 得一兩檯客, 仲好大陣煙味。一坐低, 就聽到隔離檯complain 緊今晚d 野差左好多, 不由得有少少擔心。個餐牌呂太睇得明, 唔係好試叫。叫左好多人讚既特上壽司定食, 仲有一個天婦羅定食。先上既係跟定食既「dun」蛋, 好滑, 幾好味。之後上天婦羅定食, 好普通, 唔算特別好食, $140 有d 貴。最後到重點既壽司, 幾欣賞年牛肉壽司, 真係好滑好多汁, 仲好濃牛肉味, 但其他就好普通, 同「元」字頭既壽司店冇咩分別, $ 180 值唔值就真係見仁見智。最後仲有甜品, 係果醬pancake 卷, 但好唔得, 一pat pat 唔知似mud, 一d 都唔好食。帶住好大其望咁黎, 得咁既品質真係好失望囉, 仲要一d 都唔平。ps: 全場得一個女侍應, 結果d services 慢得好緊要, 我等落order 都等左5 分鐘。
見咁多食評, 忍唔住都要去試一試, 但結果有d 失望囉。