2021-11-09 168 瀏覽
6 號生日同家人去食那個Omakase 牛の廚師發辦, 每位五百幾,原本都沒有所謂。睇網上review 寫到幾好,但親身到又感到不太理想。1. 環境, 以前是酒店 地牢吧餐廳 環境都大錯。2.服務, 客小自然人手少,星期六晚七點得三份一枱客, 唔計酒巴那位,基本上得兩個職員做佢哋死 已經盡力但我希望可以快。3.食物,a. 原本有幾大祈望,但食物到後又有落差,,樣就跟網上圖差不多,但湯不是湯,是用米水煮出來(似粥), 但又淡而無味,要問職員攞調味料。b. 伴菜少基本上只得火箭菜,而且比較乾身, 有沒有dressing.c. 網燒和牛反而用啲火箭菜承托,但又不是可以直接食用, 與其浪浪費蔬菜 不如用其他嘢承托。d. 薯條雖然是無限追加,但人手小容易出錯。 宣傳話有醬料選擇,但結果得兩種。 執得番茄醬同沙律醬。基本上短期不會再去。
1. 環境, 以前是酒店 地牢吧餐廳 環境都大錯。
3.食物,

基本上短期不會再去。