2019-02-14
-可能期望越大失望越大, 平時行過見到呢間嘢嘅門口好多人。難得閒日放假, 就過嚟食下燒肉午餐定食。 點知係超失望🤪😡!!!職員態度差!!!!差到冇得頂🤬🤬!!!曾經兩次出錯飲品。並且我哋未叫埋單嘅情況下,print 張receipt出嚟叫我哋俾錢。原因係個男職員覺得:“我哋冇嘢想再叫。”完全係冇禮貌嘅態度下👿講呢番說話。 其實想講嘢食質素一般都算,但係態度差真係唔可以容忍🙅。我好明白做呢一行飲食業 - 環境差、服務時間長、係好難頂。 但係絕對唔可以因為自己個人嘅唔開心,而這個態度反應喺顧客身上。 真心希望呢間食店能有所改善, 唔好令我哋班食客失望。 A餐: 牛肋肉定食 (醬汁/鹽醬)($65)F餐: 牛肋肉 & 肩脊肉定食 (醬汁/鹽醬)($69)__________地址:鑽石山荷里活廣場3樓311B號舖
真心希望呢間食店能有所改善, 唔好令我哋班食客失望。
A餐: 牛肋肉定食 (醬汁/鹽醬)($65)
F餐: 牛肋肉 & 肩脊肉定食 (醬汁/鹽醬)($69)
__________
地址:鑽石山荷里活廣場3樓311B號舖