(非會員)
2007-07-13 6 瀏覽
今次同媽咪2個人, 就簡左去“金滬庭京川滬菜館”!! 咁我地食左咩:-1) 醉豬手=> 好入味既醉豬手!又炆得夠淋,酒味又夠香! 值得推介啦! 2) 小龍包=> 略為細粒,唔夠湯係入面!不過個皮夠薄!味道都ok 既!3) 蒸素餃=> 皮好夠薄,餡都夠香!! 不過,我覺得可以咸多少少啦!4) 酸辣湯=> 碗上!夠酸..不過唔夠辣!唔知我是否食得辣既關係呢!5) 素麵=> 第一次攞出來,個麵好硬,好似未煮熟咁! 之後叫佢攞番去煮過,係淋左的..不過都係硬硬地!! 好差既都呀!! 食左5樣野..要$175埋單! 我覺得好幾貴下架!! 野食算係一般唔算太差,但普通的囉。值不值得見仁見智啦!!