2021-10-29 50 瀏覽
Booking混亂、安排混亂、一肚氣今日明知會多人一早5點左右就親自去店book定夜晚7:30。店員當時只表示畫量早啲到我哋7點未夠就到左、門口塞滿人但完咗冇店員做入座安排、見未夠鐘就坐喺外面等住先等到7:30夠鐘我就迫入去搵店員話book左7:30,此時店員就叫我拎飛等、佢哋要安排walk-in入先。咁我就問咁book黎有乜用?而且book果陣點解唔講明book左都要黎拎飛等?仲要係walk-in入先?咁不如你直接話只有walk-in冇得book啦、而且全程門口D人迫到亂作一團都冇人安排叫人點排隊同拎飛個店員見解釋唔到就叫個高級啲嘅過嚟、然後一句唔好意思人手唔夠、都係叫我去拎飛去隊尾由頭排過咁嘅安排真係混亂到一個點、失望!
Booking混亂、安排混亂、一肚氣
咁嘅安排真係混亂到一個點、失望!
2021-10-29
90 分鐘 (堂食)